Lojistik İş Sendikasından Basın Açıklaması

Lojistik iş sendikası İstanbul il başkanı Yasin Günal'ın açıklaması ustbaslik.com haber gönder servisi tarafından yayınlandı.

Lojistik İş Sendikasından Basın Açıklaması

Lojistik iş sendikası İstanbul il başkanı Yasin Günal'ın açıklaması: "Ülkemizin son dönemde geçmiş olduğu bu zorluklardan el birliğiyle en az zararla çıkacağını ümit ediyoruz. PTT kurumumuz bu zorlu dönemde evlerinden çıkmayanlar için her türlü hizmeti ivedilikle vermektedir. Kurtuluş savaşı döneminde dahil kapanmayan kurumumuzun bu zor donemde de esnek çalışma sistemiyle bu zorluklara göğüs gerip altından kalkacaktir. Gerek genel müdürümüz olsun yada baş müdürümüz ve bölge müdürümüz olsun gergin kurumları tek tek gezip birebir ilgilenmektedir.konunun hassasiyetinin farkındayız . Ülkem iş konfederasyonu lojistik iş sendikası olarak gerek yazılı talep olsun gerek yüz yüze görüşmelerimizde merkezdeki sıkıntılarımızı yetkililerimize iletiyoruz. PTT de çalışan taşeron arkadaşlarımızın sıkıntıları ile ilgilenmek için gecemizi gunduzumuze katıp emek harcıyoruz. Kimse merak etmesin el birliğiyle bu zor dönemide atlatıp refah yarınlara devam edecegiz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol